Flashback στη 10η Απριλίου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 10η Απριλίου-1

Στρατιώτες της 7ης Αμερικανικής Στρατιάς ποζάρουν πάνω στο κανόνι μίας γιγαντιαίας γερμανικής τεθωρακισμένης αμαξοστοιχίας, τύπου Mammoth 274-mm, το οποίο κατέλαβαν από τη Βέρμαχτ κατά την προέλαση τους στα γερμανικά εδάφη, το 1945. (AP Photo/U.S. Army/Pat W. Kohl)

Flashback στη 10η Απριλίου-2

Σε ηλικία 27 χρονών, η «Βασίλισσα της Ποπ» Μαντόνα ξεκινάει την πρώτη της εθνική περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον, το 1985. (AP Photo/Barry Sweet)

Flashback στη 10η Απριλίου-3

Ο θρυλικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της σόουλ, Τζέιμς Μπράουν, τραγουδάει την τεράστια επιτυχία του «Ι Feel Good» στα σκαλιά του πολιτειακού κοινοβουλίου της Νότιας Καρολίνας, με αφορμή την ανακήρυξη του σε «Νονό της Σόουλ» από τον κυβερνήτη της πολιτείας, το 2002. (AP Photo/Lou Krasky)

Flashback στη 10η Απριλίου-4

Το θρυλικό βρετανικό επιβατηγό υπερωκεάνιο «Τιτανικός» (RMS Titanic) ξεκινά το παρθενικό καταδικασμένο του ταξίδι από το Σαουθάμπτον της Αγγλίας με προορισμό την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη, το 1912. Πέντε ημέρες αργότερα, μετά από μία μοιραία σύγκρουση με παγόβουνο, θα βυθιστεί στον βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, παίρνοντας στον υγρό τάφο του και 1.500 ψυχές, σε μία από τις πιο πολύνεκρες ναυτικές τραγωδίες σε καιρό ειρήνης της ιστορίας. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή