ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 12η Ιουνίου

ap_9406120197--2

flashback-sti-12i-ioynioy0
Την ημέρα των 65ων γενεθλίων του, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους κάνει τζόκινγκ με δύο συνεργάτες του, στη στρατιωτική βάση Fort McNair, στην Ουάσιγκτον, το 1989. (AP Photo/Barry Thumma)

flashback-sti-12i-ioynioy2
Σε μία στιγμή έκφρασης ευγνωμοσύνης προς τους Συμμάχους απελευθερωτές, μία νεαρή Γαλλίδα τοποθετεί λουλούδια στον τάφο ενός Αμερικανού στρατιώτη, o οποίος σκοτώθηκε λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του στις παραλίες της Νορμανδίας, το 1944. (AP Photo/Peter J. Carroll)

flashback-sti-12i-ioynioy4
Δύο μήνες πριν από τον οριστικό τερματισμό του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο Αμερικανός στρατηγός και μετέπειτα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, μιλάει τον λαό του Λονδίνου από το δημαρχείο της πόλης, λίγο μετά από το γεύμα που είχε με τον δήμαρχο της βρετανικής πρωτεύουσας, το 1945. (AP Photo/Eddie Worth)

flashback-sti-12i-ioynioy6
O θρυλικός Γάλλος ακροβάτης Φιλίπ Πετίτ διασχίζει την απόσταση που χωρίζει την εκκλησία του Αγίου Παύλου και τον καθεδρικό ναό της Φρανκφούρτης, περπατώντας πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, σε ύψος 76 μέτρων, το 1994. (AP Photo/Frank Rumpenhorst)