ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 18η Ιουνίου

ap_200116016

flashback-sti-18i-ioynioy0
Ο στρατηγός και μετέπειτα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, κάνει το σήμα της νίκης με τα δύο του χέρια μπροστά από περίπου 1.000 Αμερικανούς πολίτες, κατά τη διάρκεια ενός γεύματος προς τιμήν του στην Ουάσιγκτον, λίγες μόλις ημέρες μετά τη λήξη των εχθροπραξιών στο ευρωπαϊκό θέατρο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το 1945.  (AP Photo)

flashback-sti-18i-ioynioy2
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν χαϊδεύει το κεφάλι ενός νεαρού θηλυκού ασιατικού ελέφαντα στον προαύλιο χώρο του Λευκού Οίκου, τον οποίο δώρισε στις ΗΠΑ ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα, Jayewardene, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1984. Το μικρό ελεφαντάκι δόθηκε στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο της Ουάσιγκτον. (AP Photo/Ira Schwarz)

flashback-sti-18i-ioynioy4
Βαρέλια με μπύρα καταστρέφονται από αστυνομικούς, υπεύθυνους για το παράνομο εμπόριο αλκοολούχων ποτών, κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, σε κάποια χωματερή της Νέας Υόρκης, το 1931. (ΑP Photo)

flashback-sti-18i-ioynioy6
Ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Λέονιντ Μπρέζνιεφ, ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του προέδρου των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, την ημέρα της έναρξης μίας αμερικανοσοβιετικής συνόδου για τον περιορισμό των πυρηνικών όπλων των δύο υπερδυνάμεων και των κινδύνων που απέρρεαν από αυτά, στην Ουάσιγκτον, το 1973. (ΑP Photo)