ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 20η Ιουνίου

ap_8406201379

flashback-stin-20i-ioynioy0
Γυναίκες περιμένουν με αγωνία την έκβαση της ψηφοφορίας των καρδιναλίων για την εκλογή νέου πάπα, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, το 1963.Τη συγκεκριμένη στιγμή, παρατηρούν τον μαύρο καπνό που βγαίνει από την καμινάδα της Καπέλα Σιστίνα, ο οποίος σημαίνει ότι το Κολλέγιο των Καρδιναλίων δεν έχει καταφέρει ακόμη να προβεί στην εκλογή του νέου ποντίφικα. (AP Photo)

flashback-stin-20i-ioynioy2
Ένας αστυνομικός του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών επιδεικνύει ένα πακέτο με όπλα μεγάλου διαμετρήματος, που κατασχέθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης, το 1981. Σχετικά με το πακετό συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρονταν να σχεδίαζαν να τα στείλουν στον Ιρλανδικό Δημοκρατικό Στρατό στη Βόρεια Ιρλανδία. (AP Photo/David Bookstaver)

flashback-stin-20i-ioynioy4
Φορώντας τις φανέλες των αντιπάλων τους, οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Τσεχοσλοβακίας πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, στο Βελιγράδι, το 1976. Η Τσεχοσλοβακία κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας επί της Δυτικής Γερμανίας με 5-3 στα πέναλτι. (AP Photo)

flashback-stin-20i-ioynioy6
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ, και ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρουμανίας, Νικολάε Τσαουσέσκου, χαιρετούν το πλήθος που παρακολουθεί μία εκδήλωση υπέρ της φιλίας μεταξύ των δύο κομμουνιστικών χωρών, στο Βουκουρέστι, το 1984. (Korean Central News Agency/Korea News Service via AP Images)