ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 31η Ιουλίου

ap_430731023

flashback-stin-31i-ioylioy0
Βουνά λουλουδιών έχουν κατακλύσει την είσοδο του υπουργείου Εργασίας της Αργεντινής, για να τιμήσουν τη μνήμη της εκλιπούσας πρώτης κυρίας της χώρας και συζύγου του Αργεντίνου προέδρου Χουάν Ντομίνγκο Περόν, Εβίτας Περόν, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 26 Ιουλίου, σε ηλικία μόλις 33 ετών, το 1952. (AP Photo)

flashback-stin-31i-ioylioy1
Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, Ουί Σίλερ, χαιρετάει το ζητωκραυγάζων πλήθος που έχει συγκεντρωθεί κάτω από το δημαρχείο της Φρανκφούρτης, για να τιμήσει τους ηττημένους του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας, το 1966. Η Γερμανία ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Αγγλία με 4-2 στον τελικό του Γουέμπλεϊ. (AP Photo/Kurt Strumpf)

flashback-stin-31i-ioylioy2
Ένα αμερικανικό φορτηγό πλοίο, γεμάτο με πυρομαχικά και πολεμοφόδια, εκρήγνυται στα ανοιχτά των νότιων ακτών της Σικελίας, αφού χτυπήθηκε από ένα γερμανικό αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της συμμαχικής εισβολής στη Σικελία, το 1943. (AP Photo)

flashback-stin-31i-ioylioy3
Ένοπλοι πολίτες που στηρίζουν τη δημοκρατική κυβέρνηση της Μαδρίτης, πραγματοποιούν περιπολία στους δρόμους της Βαρκελώνης, επιβαίνοντες σε ένα τουριστικό λεωφορείο, το 1936. (AP Photo)