ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 29η Αυγούστου

ap_6408290135

flashback-stin-29i-aygoystoy0
Τα «Σκαθάρια», Τζόν Λένον, Ρίνγκο Στάρ, Πολ Μακάρτνεϊ και Τζορτζ Χάρισον, βρίσκονται «αντιμέτωπα» με τον Τύπο στο ξενοδοχείο Delmonico's, στη Νέα Υόρκη, την επομένη της άφιξης τους στην αμερικανική μητρόπολη, το 1964. Το δημοφιλές συγκρότημα από το Λίβερπουλ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για την πρώτη του αμερικανική περιοδεία, σχεδόν επτά μήνες μετά την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ και τις πρώτες συναυλίες του επί αμερικανικού εδάφους. (AP Photo)

flashback-stin-29i-aygoystoy1
Το θρυλικό γερμανικό αερόπλοιο «Γκραφ Ζέπελιν» καταφθάνει στο Λέικχαρστ του Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, ολοκληρώνοντας μετά από είκοσι μέρες το ιστορικό του ταξίδι γύρω από το Γη, στην κορυφαία ίσως στιγμή για το συγκεκριμένο αεροπορικό μέσο, το 1929. (AP Photo)

flashback-stin-29i-aygoystoy2
Ο στρατηγός Σαρλ Ντε Γκωλ, ηγέτης της «Ελεύθερης Γαλλίας» κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, χαιρετάει κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών και της παρέλασης των αμερικανικών στρατευμάτων που απελευθέρωσαν την Πόλη του Φωτός από τις δυνάμεις του Τρίτου Ράιχ, στο Παρίσι, το 1944. (AP Photo)

flashback-stin-29i-aygoystoy3
Ο τυφώνας Κατρίνα χτυπάει με σφοδρότητα την ακτή του Κόλπου του Μεξικού, στο νότιο τμήμα της πολιτείας του Μισισίπι, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στο πέρασμα του, το 2005. Ο Κατρίνα είναι ο πέμπτος φονικότερος τυφώνας που έχει πλήξει ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκαλώντας τον θάνατο περίπου 1.800 ατόμων, καθώς και ένας από τους πιο καταστροφικούς, προκαλώντας τις ακριβότερες καταστροφές από οποιαδήποτε άλλη φυσική καταστροφή στις ΗΠΑ. (AP Photo/John Bazemore)