ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου

ap_72090401189

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-1
Ο Αμερικανός πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούζβελτ υπογράφει την οικογενειακή βίβλο του Αμερικανού νομικού και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Τζάκσον, με την οποία είχε πριν από λίγη ώρα ορκιστεί ο διάδοχος του τελευταίου, Φράνσις Μπιντλ, κατά την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του, στον Λευκό Οίκο, το 1941. (AP Photo)

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-2
Ο αστέρας του Χόλιγουντ, Κλαρκ Γκέιμπλ, διάσημος για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε ταινίες όπως το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» και «Συνέβη μια Νύχτα», έχει αφήσει τα κινηματογραφικά πλατό, για να συμβάλει και αυτός στην πολεμική προσπάθεια των ΗΠΑ, εντασσόμενος στην αμερικανική πολεμική αεροπορία. Εδώ, λαμβάνει μέρος σε οπλασκήσεις, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Μαϊάμι Μπιτς, στη Φλόριντα, το 1942. (AP Photo)

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-3
Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας της Δυτικής Γερμανίας ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο εσωτερικό του Ολυμπιακού Χωριού, στο Μόναχο, όπου μέλη της αραβικής τρομοκρατικής οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης» κρατούν ομήρους δεκατρεις Ισραηλινούς αθλητές, μέλη της ολυμπιακής αποστολής του Ισραήλ, το 1972. (AP Photo)

Flashback στην 5η Σεπτεμβρίου-4
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου, μαζί με τη μητέρα της, Βασιλομήτωρ Ελισάβετ, και τα δύο της παιδιά, την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Κάρολο της Αγγλίας, κατά τη διάρκεια αθλητικών και χορευτικών εκδηλώσεων στη Σκωτία, το 1957. (AP Photo)