ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου

ap_6409190144

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-1
Λιγότερο από δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 1960, ο υποψήφιος πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, «πολιορκείται» από ένα πλήθος υποστηρικτών του κατά την άφιξη του στο Σαιντ Λούις του Μιζούρι, το 1960. Στις 8 Νοεμβρίου θα επικρατήσει του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, Ρίτσαρντ Νίξον, και θα γίνει ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. (AP Photo)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-2
Ταγμένος στο εργασιακό και επιχειρηματικό του καθήκον, ένας Λονδρέζος καταστηματάρχης δεν πτοείται από τις εκτεταμένες ζημιές που έχει υποστεί το κατάστημα του από μία αεροεπιδρομή της Λουφτβάφε, ανακοινώνοντας με κιμωλία στην είσοδο του, ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και υπό τις νέες δύσκολες συνθήκες, το 1940. (AP Photo)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-3
O ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ, χτυπάει μανιωδώς τα τύμπανα και τα κύμβαλα των ντραμς του, συμβάλλοντας και αυτός, όπως και τα υπόλοιπα τρία μέλη των «Σκαθαριών», στο εφηβικό πανδαιμόνιο που μαίνεται στην αρένα του σταδίου Memorial Coliseum, στην προτελευταία στάση της δεύτερης αμερικανικής περιοδείας του βρετανικού συγκροτήματος, στο Ντάλας του Τέξας, το 1964. (AP Photo/Ferd Kaufman)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-4
Στην προτελευταία στάση της δεύτερης αμερικανικής περιοδείας τους, τα «Σκαθάρια» ξεσηκώνουν τη νεολαία του Ντάλας, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στο στάδιο Memorial Coliseum, το 1964. (AP Photo)

Flashback στη 18η Σεπτεμβρίου-5
O ηγέτης του αγώνα για τα πολιτικά δικαιώματα των Αφροαμερικανών, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, φωτογραφίζεται στο Βατικανό μαζί με τον Πάπα Παύλο ΣΤ', κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης των δύο ανδρών, το 1960. (AP Photo/Vatican Photo)