ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Flashback στην 26η Νοεμβρίου

ap_6711261229

Flashback στην 26η Νοεμβρίου-1
Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, ο Αργεντίνος ήρωας της Κουβανικής Επανάστασης, ορκίζεται νέος πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Κούβας, έναν περίπου χρόνο μετά την επικράτηση των επανασταστών και την πτώση της δικτατορίας του Φουλχένσιο Μπατίστα, το 1959. (AP Photo)

Flashback στην 26η Νοεμβρίου-2
Άνδρες της 173ης Αερομεταφερόμενης Ομάδας Μάχης Αλεξιπτωτιστών του αμερικανικού στρατού πυροβολούν με τα τυφέκια τους τρεις φορές στον αέρα, τιμώντας τους νεκρούς συναδέλφους τους, οι οποίοι έπεσαν στη μάχη της Ντακ Το εναντίον των Βιετ Κονγκ και του Λαϊκού Στρατού του Βόρειου Βιετνάμ, το 1967. (AP Photo/Rick Merron)

Flashback στην 26η Νοεμβρίου-3
Πολίτες και στρατιώτες βοηθούν τις πυροσβεστικές δυνάμεις στον καθαρισμό των συντριμμιών του πολυωροφου κτιρίου Carlton House, το οποίο κατέρρευσε μετά από τον σεισμό μεγέθους 7.7 της κλίμακας Ρίχτερ, ο όποιος είχε πλήξει το Βουκουρέστι πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το 1940. (AP Photo)

Flashback στην 26η Νοεμβρίου-4
Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, στη Νέα Υόρκη, οι Ρόλινγκ Στόουνς παραχωρούν συνέντευξη Τύπου, το 1969. Από αριστερά προς Δεξιά: Μπιλ Ουάιμαν, Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Τσάρλι Ουάτς και Μικ Τέιλορ. (AP Photo)