«ΤHE TAP»-A TEDxAthens Podcast: Ο Θωμάς Δοξιάδης μιλά για την εικόνα της Αθήνας και το στοίχημα του Ελληνικού

«ΤHE TAP»-A TEDxAthens Podcast: Ο Θωμάς Δοξιάδης μιλά για την εικόνα της Αθήνας και το στοίχημα του Ελληνικού

Ο Θωμάς Δοξιάδης είναι αρχιτέκτονας κι αρχιτέκτονας τοπίου, ιδρυτής του γραφείου doxiadis+, με πολλά έργα σε όλη την Ελλάδα αλλά κι ανά τον κόσμο

Ο Θωμάς Δοξιάδης είναι αρχιτέκτονας κι αρχιτέκτονας τοπίου, ιδρυτής του γραφείου doxiadis+, με πολλά έργα σε όλη την Ελλάδα αλλά κι ανά τον κόσμο.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και μετά από σπουδές στο Harvard, ταυτόχρονα με την ίδρυση του γραφείου του το 1999, συμμετείχε και στην αναδιάπλαση της Αθήνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.

Από τότε και μέχρι σήμερα πρωτοπορεί όχι μόνο στο τομέα της αρχιτεκτονικής κι αρχιτεκτονικής τοπίου αλλά είναι κι ενεργός αστικός ακτιβιστής σε θέματα περιβάλλοντος. Μιλάμε μαζί του, μεταξύ άλλων, για την εικόνα της Αθήνας, τις αλλαγές που θα μπορούσαν να έχουν γίνει γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, τον στόχο και την έμπνευση που πρέπει να έχει η Αθήνα σαν πόλη και φυσικά το μεγάλο στοίχημα του Ελληνικού, όπου κι οι doxiadis+ έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

THE TAP – A TEDxAthens podcast is powered by iStorm

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή