Βασιλική Αδαμίδου: «Δεν οραματιζόμαστε το καλύτερο αύριο, το δημιουργούμε στην πράξη»

Βασιλική Αδαμίδου: «Δεν οραματιζόμαστε το καλύτερο αύριο, το δημιουργούμε στην πράξη»

Για την Lidl Ελλάς, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής πώλησης τροφίμων, η βιώσιμη ανάπτυξη είναι στόχος απαρέγκλιτος εδώ και χρόνια. Ήταν, άλλωστε, η πρώτη εταιρεία που κατήργησε τα πλαστικά μιας χρήσης στην Ελλάδα.

«Δεν είναι μόνο ηθική μας υποχρέωση, αλλά κυρίως ευθύνη μας απέναντι στις μελλοντικές γενιές να επιταχύνουμε τις πρακτικές εκείνες που είναι απαραίτητες ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο ξεκινώντας από σήμερα», λέει η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας.

Η κυρία Αδαμίδου θα περιγράψει στην Καθημερινή και στις ΗΓΕΤΙΔΕΣ το ολιστικό μοντέλο υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς, που ξεκινάει από τους παραγωγικούς πόρους, τη γεωργία και την κτηνοτροφία, περνάει μέσα από την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση των εμπορευμάτων, τη μεταφορά και την αποθήκευση, για να καταλήξει στον καταναλωτή και την κοινωνία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή