Το πόντκαστ του Γαστρονόμου: Κανένα μπέργκερ, το σουβλάκι είναι έρωτας

Το πόντκαστ του Γαστρονόμου: Κανένα μπέργκερ, το σουβλάκι είναι έρωτας

Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και τρυπώνει σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο την ώρα που κορυφώνεται... το τύλιγμα. Το εθνικό μας street food όπως δεν το έχετε ξανακούσει.

Κρέας ή μπιφτέκι; Τζατζίκι ή σκέτο γιαούρτι; Με κόκκινη σάλτσα ή χωρίς; Γλυκό ή καυτερό κοκκινοπίπερο; Πίτα λαδωμένη ή αλάδωτη; Με πατάτες ή α πα πα; Κώστας ή Λευτέρης; Ο πάνω Κώστας ή ο κάτω Κώστας; 

Ο Άγγελος Ρέντουλας συζητά με τη Νικολέτα Μακρυωνίτου για το τι κάνει ένα καλό σουβλάκι, καλό σουβλάκι, και μαζί σημειώνουν τις αγαπημένες τους, χιλιοδοκιμασμένες διευθύνσεις στην Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος που μαστορεύει το πόντκαστ σιγοντάρει και λιγουρεύεται. Στα μισά του επεισοδίου, διακτινιζόμαστε σε ένα ιστορικό σουβλατζίδικο της πόλης την ώρα που κορυφώνεται… το τύλιγμα και μαθαίνουμε από πρώτο χέρι τα μυστικά του σουβλακιού. 

Το εθνικό μας street food όπως δεν το έχετε… ξανακούσει. Ένα πόντκαστ κομμάτι καυτερό. Μετά θα μυρίζετε κρεμμύδι, πάπρικα και μαϊντανό. 

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Εικονογράφηση: Φίλιππος Αβραμίδης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή