Το podcast του Γαστρονόμου: Τα Χριστούγεννα του Λαζάρου

Το podcast του Γαστρονόμου: Τα Χριστούγεννα του Λαζάρου

Μέσα στη γεμάτη σάλα του Βαρούλκου, ο Λευτέρης Λαζάρου αφηγείται στον Άγγελο Ρέντουλα πώς είναι να κάνεις ρεβεγιόν μέσα στην κουζίνα και θυμάται ιστορίες από παλιές γιορτές στον Πειραιά, τα γλέντια με φαγητό ρεφενέ στην Ευαγγελίστρια, τα λεμονάδικα, τις εκλογικές αναμετρήσεις του ’89, το καπνισμένο τροχόσπιτο, τη γαυρομελέτα που τάιζε τους ψαράδες όταν δούλευε σε αλιευτικό σκάφος του Ατλαντικού. Δυο Πειραιώτες τα λένε με με κρασί και μεζέ και πάρα, μα πάρα πολλά μπιπ. Μέχρι και πιάτα έσπασαν (εντάξει, όχι οι ίδιοι). 

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή