AudioPrints #20: «Μετάνιωσα που δεν είχα κάνει το εμβόλιο»

AudioPrints #20: «Μετάνιωσα που δεν είχα κάνει το εμβόλιο»

Η Ηλιάνα Μουσουδάκη μιλάει στον Γιάννη Παπαδόπουλο για τις αντιεπιστημονικές θεωρίες και τα καχύποπτα σενάρια που συναντούσε στις διαδικτυακές αναζητήσεις της, αλλά και σε συζητήσεις με φίλους της και προτρέπει όποιον την ακούει να εμβολιαστεί.

Η 43χρονη Ηλιάνα Μουσουδάκη νοσηλεύθηκε για 25 ημέρες με COVID-19, τις 11 από αυτές σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία», προτού λάβει εξιτήριο στις 13 Δεκεμβρίου. Ήταν ανεμβολίαστη. Βλέποντας ότι άλλοι μεγαλύτεροι σε ηλικία αλλά εμβολιασμένοι ασθενείς δίπλα της περνούσαν τη νόσο πιο ελαφριά, αναθεώρησε τις επιλογές της και αποφάσισε να μιλήσει για την πλάνη της. Μετάνιωσε, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. 

Η κ. Μουσουδάκη μιλάει στον Γιάννη Παπαδόπουλο για τις αντιεπιστημονικές θεωρίες και τα καχύποπτα σενάρια που συναντούσε στις διαδικτυακές αναζητήσεις της, αλλά και σε συζητήσεις με φίλους της και προτρέπει όποιον την ακούει να εμβολιαστεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή