Νέα σειρά «Κ» podcasts: «Podcast με ουρά!» με την Τασούλα Επτακοίλη

Νέα σειρά «Κ» podcasts: «Podcast με ουρά!» με την Τασούλα Επτακοίλη

Τα ζώα έρχονται στη ζωή μας και την αλλάζουν. Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε εγκαίρως, ίσως να μην το συνειδητοποιούμε καν μερικές φορές, αλλά αυτό συμβαίνει. Μας δίνουν χαρά, μας μπολιάζουν με την αθωότητά τους, μας γιατρεύουν με την αγάπη τους. Όσοι ζουν με σκύλους το ξέρουν καλά. Οι γατογονείς μπορούν επίσης να το βεβαιώσουν. Τα άλογα, τα γαϊδουράκια, τα κουνέλια, οι παπαγάλοι -όλα τα ζώα με τα οποία έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε- έχουν την ίδια ιαματική επίδραση πάνω μας.

Την Τρίτη 15 Μαρτίου εγκαινιάζεται μια νέα σειρά podcast της «Καθημερινής», τα «Podcast με ουρά!», με την Τασούλα Επτακοίλη. Θα καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων: τα δικαιώματα των ζώων, το νομικό πλαίσιο για τα ζώα συντροφιάς, την άγρια πανίδα της χώρας μας και τις απειλές που αντιμετωπίζει, μαζί με συμβουλές για την ευζωία των κατοικιδίων μας – όλα μέσα από συζητήσεις με ειδικούς, εκπροσώπους φιλοζωικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων, εθελοντές και κηδεμόνες ζώων. 

Πέρα από το χρηστικό κομμάτι τους, όμως, τα «Podcast με ουρά!» θα αφηγούνται και πολλές ιστορίες φιλοζωίας και ανθρωπιάς. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, άλλωστε: αγαπώντας τα ζώα και μαθαίνοντας από αυτά, αγαπάμε και σεβόμαστε περισσότερο τους ανθρώπους. Πιο βαθιά, πιο ουσιαστικά. Γιατί τα ζώα μάς κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή