Run n’ Dunk #1: Θα πάρει φέτος ο Γιάννης πρωτάθλημα;

Run n’ Dunk #1: Θα πάρει φέτος ο Γιάννης πρωτάθλημα;

Ο Αιμίλιος Χαρμπής και ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος αναλύουν ό,τι σχετίζεται με την πορτοκαλί μπάλα δυό φορές το μήνα ή αλλιώς, κάθε δεύτερη Τρίτη

Ο Αιμίλιος Χαρμπής πιστεύει ότι το μπάσκετ αξίζει να παίζεται εκεί όπου γεννήθηκε, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Λάτρης των Dynasties (ακόμη δεν έχει απάντηση στο δίλημμα «Lakers ή Celtics») και φαν του θεαματικού μπάσκετ, αναζητά τον επόμενο GOAT (μέχρι τον… μεθεπόμενο). “It’s showtime” άλλωστε.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος απολαμβάνει το παιχνίδι στα ευρωπαϊκά παρκέ. Παθιάζεται από τις σκληρές άμυνες, τα δύσκολα plays και τις καυτές έδρες. Απέναντι σε δαχτυλίδια, Hall of Fame, δυναστείες κ.τ.λ., εκείνος ψηφίζει Ευρωλίγκα, τη «Μεγάλη των Πλάβι Σχολή» και τη μπασκετομάνα Λιθουανία. Τέλος αντιπαθεί, αλλά μάλλον σέβεται, τον Ρούντι Φερνάντεθ.

Οι δυό τους αναλύουν ό,τι σχετίζεται με την πορτοκαλί μπάλα δυό φορές το μήνα ή αλλιώς, κάθε δεύτερη Τρίτη.

Θα πάρει φέτος ο Γιάννης πρωτάθλημα;

Με τον ανταγωνισμό να ενισχύεται κάθε χρόνο και τους Μιλγουόκι Μπακς να μένουν κάπως στάσιμοι μεταγραφικά, τι πιθανότητες έχει ο Γιάννης Αντετοκούμπο να κερδίσει το δεύτερο δαχτυλίδι του φέτος και τα επόμενα χρόνια; Τα ατού και οι αδυναμίες των φαβορί πριν τον μαραθώνιο των 100+ αγώνων συν ένα μαύρο άλογο (από το Μπρούκλιν) που μπορεί να τα διαλύσει όλα.

Παρουσίαση: Αιμίλιος Χαρμπής – Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος
Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή