Women: Ο τομέας της εξουσίας συγκεντρώνει όλες τις ανισότητες

Women: Ο τομέας της εξουσίας συγκεντρώνει όλες τις ανισότητες

Η Θεοδώρα Βασιλοπούλου συζητά με την Στέλλα Κασδαγλη συνιδρύτρια του Women on top και συγγραφέα για τη θέση των γυναικών σε σημαντικούς τομείς

Αυτό είναι το νέο εβδομαδιαίο podcast της καθημερινής «W♀men». Ένα podcast αφιερωμένο, όπως προδίδει και το όνομά του, στις γυναίκες. Ποια είναι λοιπόν η θέση των γυναικών εν έτη 2023; Σύμφωνα με τον σχετικό ευρωπαϊκό δείκτη που βαθμολογεί την Ε.Ε. και τα κράτη μέλη και αποτυπώνει τις διαφορές μεταξύ γυναικών και ανδρών στους τομείς εργασία, χρήματα, γνώση, χρόνος, εξουσία και υγεία, απέχουμε τουλάχιστον 60 χρόνια από την επίτευξη πλήρους ισότητας των φύλων. 

Πώς όμως αυτό αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των γυναικών; Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε με αυτό το podcast, βάζοντας στο τραπέζι μεταξύ άλλων θέματα μητρότητας, καριέρας αλλά και ισότητας.

Στο πρώτο επεισόδιο ποδαρικό κάνει η Στέλλα Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του Women on Top και συγγραφέας. 

Κι επειδή το podcast ναι μεν είναι αφιερωμένο στις γυναίκες αλλά μας αφορά όλους, εάν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος της ομάδας μας, αναζητήστε στο viber το w♀men the podcast. 

Από την Θεοδώρα Βασιλοπούλου

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή