Women: «Φοβόμουν μην περάσω την ασθένεια στο παιδί μου»

Women: «Φοβόμουν μην περάσω την ασθένεια στο παιδί μου»

Στο σημερινό επεισόδιο του W♀men συζητάμε με τη διευθύντρια του ΜΑΝΑ Ιζόλδη Χατζηγιάννη και με δύο γυναίκες που διαγνώστηκαν με καρκίνο, έδωσαν μάχη και βγήκαν νικήτριες

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες και σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, 2,3 εκατομμύρια γυναίκες διαγνώστηκαν το 2020 με την ασθένεια. Παρόλα αυτά όταν καλείσαι να το διαχειριστείς σαστίζεις, αισθάνεσαι θυμό, λύπη, φόβο, απόγνωση. Είτε είσαι η ίδια η γυναίκα που πρέπει να ζήσεις με αυτό και να το παλέψεις, είτε καλείσαι να στηρίξεις κάποια άλλη που το βιώνει.

Στο σημερινό επεισόδιο του W♀men συζητάμε με τη διευθύντρια του ΜΑΝΑ Ιζόλδη Χατζηγιάννη αλλά και με δύο γυναίκες που διαγνώστηκαν πριν κάποια χρόνια με την ασθένεια και έδωσαν τη δική τους μάχη, βγήκαν νικήτριες και δίνουν μαθήματα ζωής.

Εάν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέρος της ομάδας μας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας, αναζητήστε στο viber το w♀men the podcast.

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Θεοδώρα Βασιλοπούλου

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή