Ανακαλύπτουμε την Ελλάδα

ανακαλύπτουμε-την-ελλάδα-2003112

To Project WE Discover Greece είναι η σπίθα που θα ανάψει το νέο μεγάλο site για τον ελληνικό τουρισμό και την Ελλάδα. site που θα δώσει μια νέα, διαφορετική και πολύ πιο ουσιαστική εικόνα σε όποιον θέλει να επισκεφτεί την χώρα μας.

Oι Έλληνες συμμετέχουμε και στηρίζουμε το site που δημιούργησε η Marketing Greece για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με 60 videos, πάνω από 2.000 φωτογραφίες και 200.000 λέξεις περιεχομένου, το discovergreece.com προβάλει με συναρπαστικό τρόπο αυθεντικές εικόνες της Ελλάδας και κάνει την επιλογή ενός από τους 115 προορισμούς και την οργάνωση του ταξιδιού μια πραγματικά μοναδική ψηφιακή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Γίνε κι εσύ υποστηρικτής της καμπάνιας We Discover Greece και μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα ταξίδι κάθε εβδομάδα σε ελληνικούς προορισμούς!

Η καμπάνια θα «τρέξει» εκτός από την Ελλάδα, στη Γερμανία, τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες από την Ελλάδα, να κερδίσουν ταξίδια και να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη πλευρά της χώρας μας μέσω του discovergreece.com.

Λίγα λόγια για την καμπάνια:

Με την καμπάνια “We Discover Greece”, η Marketing Greece ζητά για πρώτη φορά από το ελληνικό κοινό να δημιουργήσει αυθεντικό περιεχόμενο και να διαδώσει τις δικές του εμπειρίες από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο μέσω του discovergreece.com. Για τις ανάγκες τις καμπάνιας έχει δημιουργηθεί microsite και σελίδες στα social media, ενώ η καμπάνια «τρέχει» σε Ελλάδα, Αγγλία, Ρωσία και Γερμανία.

Το discovergreece.com είναι ένα site διεθνούς εμβέλειας και προδιαγραφών, βασισμένο στην εμπειρία των best practices από όλο τον κόσμο, που δημιούργησε η Marketing Greece για την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με αυθεντικό περιεχόμενο, το discovergreece.com προβάλει εικόνες της ανεξερεύνητης Ελλάδας σε όλο τον κόσμο προσφέροντας μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία στον επισκέπτη.

Λίγα λόγια για τη Marketing Greece

Η MARKETING GREECE Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε το 2013 με πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Κύριοι μέτοχοι της MARKETING GREECE είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και η Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).

Στο ευρύτερο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, η MARKETING GREECE Α.Ε. έχει στόχο να υποστηρίζει το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στην προσπάθεια να δημιουργηθεί μια νέα τουριστική ταυτότητα για την Ελλάδα. Παράλληλα, μέσα από ένα πλάνο πολυδιάστατης επικοινωνιακής στρατηγικής, στοχεύει να αναδείξει τη χώρα μας σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο ελκυστικούς  τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή