Με τον τρόπο της Κάμαλα Χάρις

Με τον τρόπο της Κάμαλα Χάρις

με-τον-τρόπο-της-κάμαλα-χάρις-561336817

O Νταν Μορέν έγραψε πρώτη φορά για την Κάμαλα Χάρις το 1994, όταν εκείνη ήταν εισαγγελέας, μόλις 30 ετών. Εκτοτε, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα καλύψει την πορεία της όσο λίγοι. Πέρα από τις συνεντεύξεις και τα ντιμπέιτ τα οποία θα συντονίσει, θα τη γνωρίσει προσωπικά, θα μιλήσει με τους πιο στενούς της συνεργάτες αλλά και τους αντιπάλους της.

Οπως λέει στην «Κ», είχε καταλάβει από νωρίς πως αυτή η φιλόδοξη και εργασιομανής γυναίκα θα ξεχωρίσει. Οταν πέρυσι τον Αύγουστο ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της, ήταν ο πλέον κατάλληλος να γράψει τη βιογραφία της. «Ο στόχος ήταν να διηγηθώ το ποια πραγματικά είναι», λέει στην «Κ». Συγκέντρωσε συναρπαστικές ιστορίες, πλούσιο παρασκήνιο και μια… λιγότερο γνωστή ιστορία για μια καταλυτική ελληνοαμερικανική παρέμβαση πριν ο Μπάιντεν την επιλέξει για υποψήφια αντιπρόεδρό του. Το βιβλίο «Με τον τρόπο της Κάμαλα» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και η «Κ» το παρουσιάζει αποκλειστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή