ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Αντιδράσεις αγροτών λόγω των φτηνών σιτηρών από την Ουκρανία

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Αντιδράσεις αγροτών λόγω των φτηνών σιτηρών από την Ουκρανία

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-αντιδράσε-562390246

Οι αγρότες ορισμένων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης έχουν διχαστεί από την εισροή φτηνών σιτηρών από την Ουκρανία.

Καθώς ο πληθωρισμός εκτινάσσεται, οι πιο πλούσιες χώρες της Ευρώπης ανακαλύπτουν και πάλι τη φτώχεια. Επισκεπτόμαστε ένα σουηδικό φιλανθρωπικό κατάστημα που έχει γίνει δημοφιλές λόγω του υψηλότερου πληθωρισμού των τελευταίων δεκαετιών.

Το Παρίσι είναι ο τελευταίος μας προορισμός: τέσσερα χρόνια μετά την πυρκαγιά, ο καθεδρικός της Παναγίας των Παρισίων πρόκειται να ανακτήσει το κωδωνοστάσιό του.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 22 Μαΐου 2023

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον Γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), την Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με την χρηματοδότηση της ΕΕ στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή