ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Το ριψοκίνδυνο στοίχημα του Πέδρο Σάντσεθ

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Το ριψοκίνδυνο στοίχημα του Πέδρο Σάντσεθ

Ο αρχηγός των σοσιαλιστών στοιχηματίζει την επιβίωση του κόμματός του στην επιθυμία των ψηφοφόρων να κρατήσουν την ακροδεξιά εκτός κυβέρνησης

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-το-ριψοκί-562456300

Στην Ισπανία, ο αρχηγός των σοσιαλιστών Πέδρο Σάντσεθ στοιχηματίζει την επιβίωση του κόμματός του στην επιθυμία των ψηφοφόρων να κρατήσουν την ακροδεξιά εκτός κυβέρνησης.

Σε ό,τι αφορά τον τομέα της Υγείας, φαίνεται πως η πανδημία – αν και έχει επισήμως τελειώσει – έχει μακρά επίπτωση στην ψυχική υγεία των νέων σ’ όλη την Ευρώπη.

Τέλος, τα τολμηρά έργα του γυναικείου σώματος της Αφγανής καλλιτέχνιδος Κούμπρα Καντέμι εξερευνούν την πολιτική, την κουλτούρα και την πατριαρχία.

 

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 3 Ιουλίου 2023.

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία)την Καθημερινή (Ελλάδα), τη Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία), σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή