«Chef»: Ταξίδι γεύσεων αλά «Πολίτικη Κουζίνα»

«Chef»: Ταξίδι γεύσεων αλά «Πολίτικη Κουζίνα»

chef-ταξίδι-γεύσεων-αλά-πολίτικη-κουζ-2020928

O σεφ Καρλ Κάσπερ (Jon Favreau) παραιτείται από την δουλειά του, από μια περίοπτη θέση σε επιφανές εστιατόριο του Λος Άντζελες, αφού αρνήθηκε να συμβιβάσει την δημιουργικότητά του, υπακούοντας στις εντολές του αυστηρού αφεντικού του (Dustin Hoffman).

Προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του στο Μαϊάμι συνεργάζεται με την πρώην σύζυγό του (Sophia Vergara), τον καλύτερό του φίλο (John Leguizamo) και τον γιό του, στήνοντας μια καντίνα «ξεχωριστού» φαγητού.

Στη διαδρομή ο Καρλ επιστρέφει στις ρίζες του και αναβιώνει το πάθος του για την μαγειρική. Μυρωδιές, φαγητά και αρώματα αφήνουν την αίσθηση της απόλαυσης στους θεατές, θυμίζοντάς τους το μαγικό ταξίδι γεύσεων της «Πολίτικης κουζίνας» ή ακόμα και την λαχτάρα της απόλαυσης μέσα από το «Chocolate».

Το φιλμ θα βγει στις 9 Μαίου στις κινηματογρφαικές αίθουσες της Αμερικής. Η ταινία που έχει γράψει, σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστεί ο Jon Favreau αναμένεται να μας ανοίξει την όρεξη.

Επιμέλεια: Εϋα Τομαρά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή