Κι ύστερα ήρθαν τα πρόβατα…

Κι ύστερα ήρθαν τα πρόβατα…

κι-ύστερα-ήρθαν-τα-πρόβατα-2022093

Η πρώτη φορά είναι για όλους δύσκολη. Είτε αφορά το πρώτο φιλί, την πρώτη μας δουλειά, το πρώτο μας παιδί… ή την πρώτη μας φορά στις κάλπες.

Γιατί η διαδικασία της ψηφοφορίας, όσο απλή κι αν φαίνεται, τελικά απαιτεί ψυχραιμία, αυτοσυγκέντρωση και ενόραση… για το αν θα επιβεβαιωθούν οι μεγάλες προσδοκίες.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του πρωταγωνιστή του βίντεο που λίγο πριν ολοκληρώσει την ψηφοφορία γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Το παραβάν καταρρέει, εκείνος διαπερνάει το παράθυρο και καταλήγει περιπλανώμενος στους δρόμους. Στη διάρκεια της αναζήτησής του θα βρεθεί αντιμέτωπος με άτομα που αμφιταλαντεύονται αριστερά και δεξιά όντας σε απόγνωση για να τον αποφύγουν αλλά και πρόβατα που τον παίρνουν κυριολεκτικά στο κυνήγι. Ωστόσο, εκείνος καταφέρνει να σωθεί και να σταθεί πάλι στα πόδια του.

Με αυτό το βίντεο το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο προσπαθεί να κινητοποιήσει τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες στις προσεχείς ευρωεκλογές και να εκλέξουν τους 751 ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπούν επί της ουσίας περισσότερους από 500 εκατομμύρια πολίτες, με την προϋπόθεση πάντα πως δεν θα πάνε σαν «τα πρόβατα»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή