Αγκιλέρα και New Kids On The Block στην αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη

Αγκιλέρα και New Kids On The Block στην αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο, η αντίστροφη μέτρηση της πρωτοχρονιάς στην διάσημη Times  Square της Νέας Υόρκης μεταδίδεται ζωντανά  από το ABC, με δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες είναι αυτοί που γεμίζουν ασφυκτικά την πλατεία για να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή.

Φέτος, μεγάλα ονόματα της mainstream μουσικής σκηνής θα τραγουδήσουν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που θα στηθεί στην Times  Square.

Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, η Κριστίνα Αγκιλέρα θα τραγουδήσει ζωντανά τα λεπτά πριν από την κάθοδο της κρυστάλλινης μπάλας, μαζί με τους Bastille, Dan and Shay και New Kids On The Block

Η Κριστίνα Αγκιλέρα εμφανίστηκε τελευταία φορά στο σόου το 2007. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάρουν μέρος οι New Kids και οι Bastille και η πρώτη εμφάνιση των Dan και Shay.

Ο διάσημος ράπερ Post Malone θα κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό του Νέου Έτους.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα προβληθούν και εμφανίσεις τραγουδιστών που γυρίζονται από πριν σε στούντιο στο Λος Άντζελες.

Η Κιάρα θα είναι παρουσιάστρια και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος είναι οι Camila Cabello, The Chainsmokers, Halsey, Shawn Mendes, Charlie Puth και Weezer.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή