Ο Τζο Μπάιντεν «έκλεψε την παράσταση» στο Μπρούντγουεϊ

Ο Τζο Μπάιντεν «έκλεψε την παράσταση» στο Μπρούντγουεϊ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν φαίνεται πως «έκλεψε την παράσταση» όταν πρόσφατα παρακολούθησε θεατρικό έργο στο Μπρόντγουεϊ, στο ετήσιο ταξίδι του για διακοπές στη Νέα Υόρκη.

Ο Μπάιντεν πήγε να παρακολουθήσει τo έργο Playbill (θεατρική μεταφορά του βιβλίου «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» – To Kill a Mockingbird) από τον σκηνοθέτη Άαρον Σόρκιν και έγινε δεκτός με επευφημίες από τους υπόλοιπους θεατές.

Σύμφωνα με το Page Six, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν με τη σύζυγό του Τζιλ και τις δύο εγγονές τους, πήγαν στα παρασκήνια μετά την παράσταση, όπου ο αστέρας Τζεφ Ντάνιελς του χάρισε ένα στυλό που έγραφε "Atticus Finch 2020". (ο Άτικους Φιντς είναι ο πρωταγωνιστικός ρόλος του έργου).

Αργότερα, η οικογένεια κατευθύνθηκε προς την Carmine στην Times Square, όπου γευμάτισαν. «Ήταν εξαιρετικά ευγενικός, φωτογραφήθηκε με όλους και έδωσε γενναίο φιλοδώρημα» είπε μία πηγή στο Page Six.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή