Βρετανία: Βίαιο περιστατικό με λαθρεπιβάτες σε φορτηγό πλοίο

Βρετανία: Βίαιο περιστατικό με λαθρεπιβάτες σε φορτηγό πλοίο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε πάνω σε ένα ιταλικό φορτηγό πλοίο στα ανοιχτά των νοτιοανατολικών ακτών της Αγγλίας, με τέσσερις λαθρεπιβάτες να απειλούν μέλη του πληρώματος, κρατώντας λοστάρια, όπως αναφέρει το Sky News, το οποίο επικαλέστηκε τον εκπρόσωπο της ναυτιλιακής εταιρείας Grimaldi Lines, στην οποία ανήκει το πλοίο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν έχει λάβει κάποια αναφορά που να κάνει λόγο για τραυματίες κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ενώ επίσης αναφέρει ότι το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται από τις αρχές ως πειρατεία ή τρομοκρατία. Επιπλέον, έκανε λόγο για μία «σύνθετη» κατάσταση πάνω στο πλοίο.

«Δεν έχουμε γίνει αποδέκτες καμίας αναφοράς που κάνει λόγο για τραυματίες και δεν πιστεύουμε ότι κινδυνεύει κανείς. Μέχρι στιγμής, δεν αντιμετωπίζουμε το περιστατικό ως ομηρία, πειρατεία η τρομοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας του Έσσεξ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή