Εκατοντάδες ομογενείς έκαναν Χριστούγεννα με τον Αντετοκούνμπο στο παρκέ (βίντεο)

Εκατοντάδες ομογενείς έκαναν Χριστούγεννα με τον Αντετοκούνμπο στο παρκέ (βίντεο)

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για πρώτη φορά από το 1977, οι  Milwaukee Bucks έπαιξαν ένα παιχνίδι στο ΝΒΑ την ημέρα των Χριστουγέννων. Με πρωταγωνιστή – ακόμη μία φορά – τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Giannis Antetokounmpo) οι Bucks επικράτησαν με 109-95 επί των Nicks στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ξεσηκώνοντας τους φανς. 

Εκατοντάδες ομογενείς έδωσαν το «παρών» στον αγώνα, και επευφημούσαν τον Γιάννη με ελληνικές σημαίες, ευχές για «Χρόνια Πολλά« χέρια και ζητώντας αυτόγραφα πάνω στις φανέλες του.

Μάλιστα, αρκετοί τον περίμεναν έχοντας ακόμη και μελομακάρονα, όπως ακούγεται στο σχετικό βίντεο (1.43) που ανήρτησαν οι Bucks στο Twitter τους.

Οι Bucks εκ νέου επιλέχθηκαν για ένα παιχνίδι την ημέρα αυτή κυρίως λόγω του Αντετοκούνμπο, αλλά ήταν μία καλή συγκυρία για την ομάδα αυτή που ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις του NBA με ρεκόρ πλέον 23-10. 

«Ξεχωριστές ομάδες παίζουν την Ημέρα των Χριστουγέννων, είναι μία ευκαιρία για εμάς και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι», είπε ο ίδιος μετά τον αγώνα.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή