«Κίτρινα γιλέκα»: Το tweet της πρέσβειρας της Σουηδίας στη Γαλλία – Εσβησε εστίες φωτιάς με γείτονές της

«Κίτρινα γιλέκα»: Το tweet της πρέσβειρας της Σουηδίας στη Γαλλία – Εσβησε εστίες φωτιάς με γείτονές της

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την αστυνομία απούσα, η πρέσβειρα της Σουηδίας στη Γαλλία ζήτησε από τους γείτονες να βοηθήσουν προκειμένου να σβήσει μια μικρή εστία φωτιάς έξω από τον πρεσβεία της κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης των «κίτρινων γιλέκων» κατά του υψηλού κόστους ζωής και των πολιτικών του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

«Και πού είναι η αστυνομία;;; Πολλά ευχαριστώ στους φιλικούς γείτονες με τους οποίους καταφέραμε να σβήσουμε τις φωτιές» έγραψε σήμερα στο Twitter η Βερόνικα Βαντ-Ντάνιελσον, συνοδεύοντας το μήνυμά της με τις σχετικές φωτογραφίες.

Αν και ορισμένοι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά των διαδηλωτών, κάποιοι άλλοι δεν δίστασαν να απαντήσουν με σκωπτική διάθεση στο tweet της:

«Σας ευχαριστούμε κυρία Πρέσβειρα που βγήκατε έξω με έναν κουβά νερό για να βρέξετε μια κούτα που καιγόταν. Είστε μια πραγματική Βίκινγκ!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή