Δισεκατομμυριούχος Ιάπωνας κατέρριψε το ρεκόρ του tweet με τα περισσότερα retweets στην ιστορία

Δισεκατομμυριούχος Ιάπωνας κατέρριψε το ρεκόρ του tweet με τα περισσότερα retweets στην ιστορία

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος και επόμενος τουρίστας του διαστήματος Γιουσάκου Μαεζάβα κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ του tweet με τα περισσότερα retweet στην ιστορία, με ένα μήνυμα, όπου υποσχόταν το ποσό των 8.000 και πλέον ευρώ σε ορισμένους από τους ακολούθους του.

Ο 40αρης μεγιστάνας ανήρτησε το Σάββατο ένα tweet στα γιαπωνέζικα, όπου ανέφερε ότι προσφέρει 1 εκατομμύριο γεν (ήτοι 8.601 ευρώ) σε 100 από τους follower του, που θα επιλεγούν τυχαία και οι οποίοι θα κάνουν retweet το μήνυμά του έως σήμερα το βράδυ.

Έως τη Δευτέρα το απόγευμα, τα retweets υπερέβησαν τα 5,55 εκατομμύρια και το μήνυμά του βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των μηνυμάτων στο Twitter με τα περισσότερα retweets, σύμφωνα με τον επιχειρηματία.

«Νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ξεπέρασα το ρεκόρ του Twitter αναφορικά με τον αριθμό των retweet (στα 3,55 εκατομμύρια) και ο κόσμος συνεχίζει να μου κάνει retweet» έγραψε ο Γιουσάκου Μαεζάβα στον λογαριασμό του.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταγραφεί το 2017 από έναν Αμερικανό έφηβο, που προσπαθούσε να κερδίσει ενός έτους δωρεάν παράδοση νάγκετ κοτόπουλου, που προσέφερε το εστιατόριο Wendy’s.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Γιουσάκου Μαεζάβα είχε ανακοινώσει ότι αγόρασε ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι στο διάστημα έναντι άγνωστου ποσού, για μια θέση από το 2023 στον πύραυλο SpaceX του Ίλον Μασκ.

Ο Γιουσάκου Μαεζάβα, ο 18ος πλουσιότερος Ιάπωνας με περιουσία στα σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, πλούτισε ιδρύοντας και διευθύνοντας την εταιρεία ενδυμάτων Zozotown.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή