Η «πειραγμένη» φωτογραφία του Αυστραλού πρωθυπουργού

Η «πειραγμένη» φωτογραφία του Αυστραλού πρωθυπουργού

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επεξεργασία της οικογενειακής φωτογραφίας του Αυστραλού πρωθυπουργού Σκοτ Μόρισον, με σκοπό να «καλυφθούν» τα φθαρμένα αθλητικά παπούτσια που φοράει, έχει προκαλέσει έντονη αίσθηση στους χρήστες του διαδικτύου.

Η προσπάθεια βέβαια δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι φορά δύο αριστερά παπούτσια, τα οποία είναι εύκολα διακριτό ότι έχουν επεξεργαστεί.

Η φωτογραφία έγινα αμέσως viral στο αυστραλέζικο ίντερνετ με το hashtag #shoegate.

Η «πειραγμένη» φωτογραφία του Αυστραλού πρωθυπουργού-1

Εκπρόσωπος του Αυστραλού πρωθυπουργού δήλωσε ότι ο Μόρισον δεν ζήτησε και ούτε ενέκρινε την επεξεργασία της φωτογραφίας του.

Τελικά και ο ίδιος ο Μόρισον αναγκάστηκε να τοποθετηθεί μέσω twitter για το θέμα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα μήνυμα προς το γραφείο μου: Δεν ζήτησα να μου γυαλίσετε τα παπούτσια, αλλά αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε Photoshop, τότε παρακαλώ επικεντρωθείτε στις τρίχες (ή στην απουσία τους) και όχι στα πόδια. Αυτά είναι τα παπούτσια που φοράω σε όλο τους το μεγαλείο, όταν έχω την επιλογή να μην φορέσω κοστούμι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή