Β. Ιρλανδία: Συναγερμός στο Λοντοντέρι μετά τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος

Β. Ιρλανδία: Συναγερμός στο Λοντοντέρι μετά τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμό σήμαναν οι τοπικές αστυνομικές αρχές στο Λοντοντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, οι οποίες έχουν αποκλείσει τμήμα περιφερειακού δρόμου, έπειτα από αναφορά για ύποπτες κινήσεις τριών κουκουλοφόρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος της περιοχής του Ντέρι, στην περιφερειακή οδό εντοπίστηκε ένα λευκό βαν, το οποίο είχε κλαπεί από τρεις αγνώστους με κουκούλες, οι οποίοι πέταξαν αντικείμενο στο πίσω μέρος του οχήματος και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν.

Β. Ιρλανδία: Συναγερμός στο Λοντοντέρι μετά τον εντοπισμό ύποπτου οχήματος-1

Οι τοπικές αρχές, αφού εντόπισαν το ύποπτο βαν προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη ενώ απηύθυναν έκκληση για υπομονή μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να αποκατασταθεί η ασφάλεια στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο σημειώθηκε παρόμοιο περισταιτκό στην ίδια περιοχή όταν ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια στο κέντρο της πόλης, σε μια πολυσύχναστη περιοχή μετά από ανατίναξη παγιδευμένου αυτοκινήτου. 

Η αστυνομία είχε εντοπίσει το ύποπτο όχημα και είχε προβεί σε εκκένωση της περιοχής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, η βασική γραμμή έρευνας στρέφεται κατά της ρεπουμπλικανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης «Νέος ΙΡΑ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή