Συνελήφθη για βιασμό ο Κρις Μπράουν

Συνελήφθη για βιασμό ο Κρις Μπράουν

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν συνελήφθη στο Παρίσι κατηγορούμενος για βιασμό, όπως ανακοίνωσε η γαλλική αστυνομία. Μία εικοσιτετράχρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο διάσημος τραγουδιστής τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πόλης του Φωτός.

Σύμφωνα με πηγές, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι γνωρίστηκε με τον αστέρα της μουσικής σε ένα νυχτερινό κέντρο στο κεντρικό Παρίσι, κοντά στα Ηλύσια Πεδία, προτού επιστρέψουν μαζί στο ξενοδοχείο Μandarin Oriental. Εκεί ο Κρις Μπράουν τη βίασε, όπως ισχυρίστηκε.

Επί του παρόντος, ο τραγουδιστής δεν έχει σχολιάσει την καταγγελία. Η γαλλική αστυνομία ερευνά τους ισχυρισμούς της γυναίκας και σε περίπτωση που ο Μπράουν κριθεί ένοχος βιασμού μπορεί να καταδικαστεί σε δεκαπενταετή κάθειρξη.

Δύο ακόμα άνδρες, οι οποίοι αναγνωρίζονται από τα γαλλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ως ένας σωματοφύλακας του Κρις Μπράουν και ένας φίλος του, συνελήφθησαν.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη εμπλοκή του διάσημου τραγουδιστή με τον νόμο. Στο παρελθόν έχει καταδικαστεί πολλές φορές για χρήση βίας σε υποθέσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Εχει καταδικαστεί σε πενταετή φυλάκιση με αναστολή και έχει διαταχθεί να παράσχει κοινωνική εργασία για την επίθεση στην πρώην φιλενάδα του Ριάνα μέσα στο αυτοκίνητό του το 2009. Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία είχε καλυφθεί εκτενώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, σε συνέντευξή του είχε παραδεχθεί ότι την είχε γρονθοκοπήσει και ότι αυτό «θα τον στοιχειώνει για πάντα».

Και δεν είναι εδώ που τελειώνουν οι μπελάδες του Κρις Μπράουν. Το 2016 συνελήφθη ξανά, καθώς κρίθηκε ύποπτος για επίθεση με όπλο. Μία γυναίκα είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο Μπράουν την απείλησε με όπλο. Τότε απελευθερώθηκε με εγγύηση 250.000 δολαρίων και ο δικηγόρος του είχε δηλώσει ότι οι κατηγορίες εναντίον του ήταν «προφανώς ψευδείς».

Ο συνθέτης και τραγουδιστής επιτυχιών, όπως το «Run it», «No Air», «Five More Hours» και «Loyal», έχει συλληφθεί και άλλες φορές για βιαιοπραγία. Το 2017 του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα για πέντε χρόνια έπειτα από καταγγελία μιας άλλης γυναίκας, η οποία ισχυριζόταν ότι την είχε απειλήσει με βία. Τον περασμένο Ιούλιο είχε πάλι προβλήματα με τις Αρχές, όταν μια γυναίκα ζήτησε την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος του, καθώς ο τραγουδιστής την παρακολουθούσε και τη χτύπησε, όπως αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

Ο διάσημος τραγουδιστής φαίνεται ότι έγινε ευρύτατα γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η δημοφιλής ιστοσελίδα Snapchat είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει από την πλατφόρμα της μία διαφήμιση με την οποία αστειευόταν για την ενδοοικογενειακή βία. Η διαφήμιση αφορούσε ένα παιχνίδι που ζητούσε από τους χρήστες να αποκαλύψουν κατά πόσον «θα χαστούκιζαν τη Ριάνα ή θα έριχναν μία μπουνιά στον Κρις Μπράουν». Προφανώς, επρόκειτο για μία αναφορά στην καταδίκη του Μπράουν για βιαιοπραγία εναντίον της φιλενάδας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή