Μαθήματα διαχείρισης θυμού επέβαλε το δικαστήριο στον Άλεκ Μπάλντουιν

Μαθήματα διαχείρισης θυμού επέβαλε το δικαστήριο στον Άλεκ Μπάλντουιν

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον δικαστηρίου του Μανχάταν με την κατηγορία της παρενόχλησης παρουσιάστηκε σήμερα ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, με αφορμή τον καβγά, στον οποίο ενεπλάκη, τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια του οποίου κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε κάποιον για μια θέση παρκινγκ.

Ο 60χρονος σταρ-  γνωστός, μεταξύ άλλων, για τη μίμηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου "Saturday Night Live" – δήλωσε ένοχος στην κατηγορία της παρενόχλησης δευτέρου βαθμού και  συμφώνησε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης θυμού. Επιπλέον, ο δικαστής τον διατάξε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 120 δολαρίων και να επιστρέψει στο δικαστήριο την 27η Μαρτίου, για να επιβεβαιώσει ότι ολοκλήρωσε τα μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Ντυμένος με ένα σκούρο κοστούμι, ο Μπάλντουιν δεν θέλησε να μιλήσει σε δημοσιογράφους πριν και μετά την ακροαματική διαδικασία.

Ο Αμερικανός ηθοποιός συνελήφθη τη 2α Νοεμβρίου με τις κατηγορίες της επίθεσης και παρενόχλησης. Είχε αφεθεί ελεύθερος την ίδια ημέρα, ενώ έξω από το δικαστήριο τον είχαν υποδεχθεί δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφοι.

Εκείνη την εποχή, ο διάσημος πρωταγωνιστής είχε αρνηθεί ότι είχε χτυπήσει κάποιον.

«Κανονικά, δεν θα σχολίαζα κάτι το τόσο ανήκουστο…» έγραφε τότε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του ιδρύματός του στο Twitter. «Εντούτοις, ο ισχυρισμός ότι γρονθοκόπησα κάποιον για μια θέση στάθμευσης είναι ψευδής».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή