Σε δημοπρασία τούρτα – μινιατούρα από τον γάμο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ

Σε δημοπρασία τούρτα – μινιατούρα από τον γάμο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Οι φανατικοί υποστηρικτές του προεδρικού ζέυγους των ΗΠΑ θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ενθύμιο από τον λαμπερό γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια Κνάους το 2005. 

Τότε, στη γαμήλια δεξίωσημ προσφέρθηκε τούρτα σοκολάτα των 50.000 δολαρίων, βάρους περίπου 90 κιλών,  αρωματισμένη με πορτοκάλι, με γέμιση κρέμα βουτύρου και Grand Marnier και ήταν διακοσμημένη με 2.000 άνθη από ζαχαροκάλαμο.

Τώρα, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών RR, βγαίνει σε δημοπρασία μια μικρογραφία της γαμήλιας τούρτας η οποία αναμένεται να πωληθεί 1.500 δολάρια. Η μικροσκοπική έκδοση της τούρτας περιέχει νιφάδες χρυσού και φυλάσσεται σε κουτί από λευκό χαρτί που φέρει τα μονογράμματα των τότε νεόνυμφων M και D.

Από τον ίδιο οίκο δημοπρασιών, σύμφωνα με το Page Six, πωλείται επίσης μία επιταγή που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια υπηρεσία καθαρισμού το 1990. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή