ΚΟΣΜΟΣ

Το νέο μέλος της ομάδας του «La casa de Papel» (φωτογραφίες)

to-neo-melos-tis-omadas-toy-la-casa-de-papel-fotografies-2301002

Με αγωνία περιμένουν οι θαυμαστές του «La casa de Papel» την έναρξη του τρίτου κύκλου. Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο και σε αυτές οι πρωταγωνιστές δεν φορούν τα κλασικά κόκκινα ρούχα και τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί αλλά, στολές παραλλαγής.

Αυτό όμως που πολλοί δεν διέκριναν με την πρώτη ματιά είναι ένας ηθοποιός που απεικονίζεται σε πολλές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό Rodrigo de La Serna, ο οποίος, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, θα υποδυθεί τον βοηθό του Professor.

to-neo-melos-tis-omadas-toy-la-casa-de-papel-fotografies0

Η … διαφορά του σε σχέση με άλλους πρωταγωνιστές είναι ότι δεν θα έχει για παρατσούκλι κάποιο όνομα πόλης.

to-neo-melos-tis-omadas-toy-la-casa-de-papel-fotografies2

Ο 42χρονος Αργεντινός ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του τόσο στην Τρίτη όσο και στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς και μένει να δούμε πως ακριβώς θα βοηθήσει την ομάδα του  Professor μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας.

 
 
 

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

A horas del capítulo donde empieza a definirse la historia. No se pierdan El Lobista por el 13! Fotón de @consuelo_oppizzi

A post shared by Rodrigo de la Serna (@delaserna_rodrigo) on

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Gracias @sebastianarpesella por fotos tan lindas

A post shared by Rodrigo de la Serna (@delaserna_rodrigo) on

Σημειώνεται ότι οι πρωταγωνιστές δεν θα φορούν τη μάσκα με τον Σαλβαδόρ Νταλί, καθώς, φαίνεται πως οι παραγωγοί του «La Casa de Papel» δεν πήραν το «πράσινο φως» από τους υπεύθυνους του Ιδρύματος Νταλί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η χρήση της μάσκας στρεβλώνει την εικόνα του καλλιτέχνη.