ΚΟΣΜΟΣ

Υποδοχή ροκ – σταρ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ (φωτογραφίες)

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies-2302024

Με το προσωπικό, υπερπολυτελές και θωρακισμένο τρένο του έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στο Βιετνάμ ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, για τη δεύτερη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies0

Λίγες ώρες πριν φτάσει το Βιετνάμ, το τρένο έκανε μία μικρή στάση στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Nanning, όπου ο Κιμ Γιονγκ Ουν κατέβηκε για να κάνει ένα τσιγάρο.

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies2

Παρά το πρωινό της ώρας, η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι τοπικές αρχές της παραμεθόριας πόλης Ντον Νταν – εκεί έφτασε με το τρένο και συνέχισε οδικώς για το Ανόι – ήταν αντάξια ενός ροκ σταρ. Οι αρχές είχαν στρώσει κόκκινο χαλί στον σιδηροδρομικό σταθμό, άγημα του στρατού παιάνιζε εμβατήρια με φόντο τις σημαίες των δύο χωρών ενώ πλήθος κόσμου – ολόκληρα σχολεία – είχε συγκεντρωθεί για να υποδεχτεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ζητωκραυγάζοντας και κουνώντας σημαιάκια.

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies4

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies6

Ο ίδιος ο Κιμ περπάτησε στο κόκκινο χαλί και μοιράσε χαμόγελα και νεύματα χαιρετισμού στον κόσμο και στους δημοσιογράφους.

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies8

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στην θωρακισμένη λιμουζίνα του και αναχώρησε για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, συνοδεία της προσωπικής του φρουράς (οι γνωστοί άνδρες με τα μαύρα που τρέχουν γύρω από το όχημα του) και αυστηρής αστυνομικής προστασίας.

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies10

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies12

Χιλιάδες Βιετναμέζοι είχαν συγκεντρωθεί κατά μήκος της διαδρομής για να δουν από κοντά την αυτοκινητοπομπή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και να τον χαιρετίζουν έστω και από μακριά, κρατώντας στα χέρια σημαίες των δύο χωρών.

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies14

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies16

ypodochi-rok-star-gia-ton-kim-giongk-oyn-sto-vietnam-fotografies18