Κρεμλίνο: «Εδρα» των κυβερνοεπιθέσεων κατά της Ρωσίας η επικράτεια των ΗΠΑ

Κρεμλίνο: «Εδρα» των κυβερνοεπιθέσεων κατά της Ρωσίας η επικράτεια των ΗΠΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι οι κυβερνοεπιθέσεις κατά της Ρωσίας εξαπολύονται συνεχώς από την επικράτεια των ΗΠΑ, ωστόσο σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιώσει ότι η αμερικανική στρατιωτική υπηρεσία διέκοψε την πρόσβαση στο διαδίκτυο οργανισμού που παράγει ψεύτικες πολιτικές διαφημίσεις και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις. 

Την είδηση μετέδωσε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, η οποία στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αμερικανικός στρατός «μπλόκαρε» την πρόσβαση ρωσικής εταιρίας στο διαδίκτυο, η οποία κατηγορείται για απόπειρα επιρροής των Αμερικανών ψηφοφόρων στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου του 2018. 

Οπως δήλωσε σε δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο ίδιος δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν το αμερικανικό δημοσίευμα είναι αληθές. «Αλλά γενικά μπορώ να πω ότι η επικράτεια των ΗΠΑ χρησιμοποιείται συνεχώς για την οργάνωση τεράστιου αριθμού επιθέσεων στον κυβερνοχώρο εναντίον διαφόρων ρωσικών οργανώσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή