Ο Μαραντόνα αναγνωρίζει τα τρία παιδιά του και τους δίνει το επώνυμό του

Ο Μαραντόνα αναγνωρίζει τα τρία παιδιά του και τους δίνει το επώνυμό του

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Μαραντόνα πρόκειται να αναγνωρίσει τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει στην Κούβα, δήλωσε ο δικηγόρος του.

Μιλώντας σε Μέσα  της Αργεντινής, ο δικηγόρος Ματίας Μόρλα ανέφερε ότι πρόκειται να ταξιδέψει στα μέσα τους έτους στην Κούβα προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

«Θα προχωρήσουμε σε τεστ DNA. (Τα παιδιά) έχουν αποκτηθεί από διαφορετικές γυναίκες και ο Ντιέγκο θα τα αναγνωρίσει μόλις επιστρέψει από την Κούβα», σημείωσε.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η όλη διαδικασία θα γίνει μέσα από το δίκαιο της Κούβας, αλλά ότι ο Μαραντόνα πρόκειται να δώσει σύντομα το επώνυμό του στα παιδιά.

Ο Μαραντόνα έζησε τέσσερα χρόνια στην Αβάνα προκειμένου να υποβληθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ανέπτυξε μάλιστα ιδιαίτερη φιλία με τον Φιντέλ Κάστρο, o οποίος λέγεται ότι του τηλεφωνούσε, νωρίς το πρωί προκειμένου να μιλήσουν για ποδόσφαιρο και πολιτική και να τον ενθαρρύνει να προχωρήσει στην απεξάρτηση.

Ωστόσο απαλλαγμένος από την πίεση των media ο Μαραντόνα δεν άργησε να απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή της Αβάνας και να πυκνώνει τις επισκέψεις του στα κλαμπ, πολλές φορές εμφανιζόμενος ακόμη και με δύο γυναίκες στο πλευρό του.

O 58χρονος, σήμερα, Μαραντόνα εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής σε μεξικάνικη ομάδα, έχει δε άλλα πέντε παιδιά από άλλες σχέσεις του με διαφορετικές γυναίκες.

Πηγή: Associated Press

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή