Εκοψαν από σειρά του Fox τον ηθοποιό Τζάσι Σμόλετ έπειτα από κατηγορίες για ψευδή κατάθεση

Εκοψαν από σειρά του Fox τον ηθοποιό Τζάσι Σμόλετ έπειτα από κατηγορίες για ψευδή κατάθεση

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα δικαστήριο του Σικάγο άσκησε 16 κατηγορίες ενάντια στον ηθοποιό Τζάσι Σμόλετ για ψευδή κατάθεση στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα μιας ρατσιστικής και ομοφοβικής επίθεσης, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

Ο 36χρονος Σμόλετ, ένας μαύρος ηθοποιός, που έχει δηλώσει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, συνελήφθη στα τέλη του περασμένου μήνα με την κατηγορία της ψευδούς καταγγελία στην αστυνομία. Είχε καταθέσει στις αρχές την 29η Ιανουαρίου ότι δύο φερόμενοι υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τον είχαν χτυπήσει, είχαν βάλει μια θηλιά στο λαιμό του και τον είχαν περιλούσει με χλωρίνη.

Στην πραγματικότητα, είχε πληρώσει δύο αδελφούς για να τον χτυπήσουν, ώστε «να εκμεταλλευτεί τον πόνο και τον θυμό» για τη ρατσιστική επίθεση και να προωθήσει την καριέρα του, σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο.

Κάθε κατηγορία που του απήγγειλε το δικαστήριο τιμωρείται με ανώτατη ποινή φυλάκισης τριών ετών και πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

Μετά τη σύλληψή του, ο χαρακτήρας του στα δύο τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του Fox «Empire», κόπηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή