Τα συγχαρητήρια των Ομπάμα στη Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της (φωτογραφία)

Τα συγχαρητήρια των Ομπάμα στη Τζένιφερ Λόπεζ για τον αρραβώνα της (φωτογραφία)

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ και ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του μήνα με ένα  διαμαντένιο δαχτυλίδι 16 καρατίων, ενώ έκαναν διακοπές στις Μπαχάμες.

Ανάμεσα στις πολλές ευχές που έλαβαν, ήταν και αυτές από τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα, οι οποίοι έστειλαν στο ζευγάρι τα συγχαρητήριά τους γραπτώς. 

«Τζένιφερ και Άλεξ – Η Μισέλ και εγώ απλά θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας. Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε ότι οποιεσδήποτε προκλήσεις μπορεί να φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς κάνει τα πάντα καλύτερα. Ό, τι καλύτερο, Μπαράκ Ομπάμα » έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στη χειρόγραφη επιστολή του. 

Ο Ροντρίγκεζ φωτογράφισε και ανάρτησε στο Twitter και το Instagram τη συγχαρητήρια επιστολή των Ομπάμα, πολύ υπερήφανος, με την απάντηση: «Αυτό σημαίνει τα πάντα για μας.  Ένα δείγμα συζυγικής σοφίας από τον 44ο αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This means the world to us. #44

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Mar 21, 2019 at 11:14pm PDT

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή