Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί τη Μέι ότι θα σταματήσει το Brexit με τηλεπάθεια

Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί τη Μέι ότι θα σταματήσει το Brexit με τηλεπάθεια

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος τηλεπαθητικός «μάγος» και μέντιουμ Γιούρι Γκέλερ –  ο άνθρωπος που εκτός των άλλων λυγίζει κουτάλια από μακριά και προέβλεψε την νίκη της Τερέζα Μέι και του Ντόναλντ Τραμπ –  έστειλε σήμερα μία… απειλητική επιστολή στην Βρετανίδα πρωθυπουργό, όπου την προειδοποιεί ότι θα σταματήσει το Brexit με τηλεπάθεια.

Ο Γκέλερ, σε ανοιχτή επιστολή του προς την πρωθυπουργό της χώρας την οποία και ανέβασε στα social media, αναφέρει ότι την σέβεται και την αγαπά – αφού γνωρίζονται πολλά χρόνια –  αλλά αισθάνθηκε «φυσικά και πολύ έντονα» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί είναι ενάντια στην έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

Για αυτό, όπως προειδοποιεί την Μέι, δεν θα αφήσει τους Βρετανούς πολίτες να οδηγηθούν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι έτοιμος να σταματήσει το Brexit με τη δύναμη της τηλεπάθειας.

«Όσο και αν σας θαυμάζω, θα σας σταματήσω τηλεπαθητικά να το κάνετε αυτό – και πιστέψτε με ότι είμαι σε θέση να το κάνω» γράφει χαρακτηριστικά.

«Πριν όμως λάβω αυτό το δραστικό μέτρο, σας απευθύνω έκκληση να σταματήσετε αμέσως τη διαδικασία (εξόδου από την ΕΕ), ενώ εξακολουθείτε να έχετε μια πιθανότητα. Πολλή ενέργεια και αγάπη, Γιούρι» καταλήγει στην επιστολή του ο Γιούρι Γκέλερ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT