Συντομεύει την επίσκεψη στις ΗΠΑ ο Μ. Νετανιάχου μετά την επίθεση με ρουκέτα κοντά στο Τελ Αβίβ

Συντομεύει την επίσκεψη στις ΗΠΑ ο Μ. Νετανιάχου μετά την επίθεση με ρουκέτα κοντά στο Τελ Αβίβ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανακοίνωσε σήμερα πως θα συντομεύσει την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και υποσχέθηκε πως θα απαντήσει «με δύναμη» στην εκτόξευση ρουκέτας από τη λωρίδα της Γάζας που προκάλεσε τον τραυματισμό πέντε ανθρώπων στο Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου δήλωσε πως θα επιστρέψει στο Ισραήλ αμέσως αφού συναντηθεί με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μια εγκληματική επίθεση διαπράχθηκε εναντίον του κράτους του Ισραήλ και θα απαντήσουμε με δύναμη», δηλώνει ο Νετανιάχου σ' ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες του.

«Αποφάσισα, δεδομένων των γεγονότων που αφορούν την ασφάλεια, να συντομεύσω την επίσκεψή μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε μερικές ώρες, θα συναντήσω τον πρόεδρο Τραμπ και αμέσως μετά θα επιστρέψω στο Ισραήλ για να διευθύνω από κοντά τις επιχειρήσεις μας», δήλωσε.

Νωρίτερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως μια ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη Γάζα, τον παλαιστινιακό θύλακο όπου οι ισλαμιστές της Χαμάς και άλλες μαχητικές οργανώσεις διαθέτουν τέτοια όπλα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την παλαιστινιακή πλευρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή