Το FBI είχε ζητήσει από τον Τζόρτζ Παπαδόπουλο να φορέσει «κοριό»

Το FBI είχε ζητήσει από τον Τζόρτζ Παπαδόπουλο να φορέσει «κοριό»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Τζόρτζ Παπαδόπουλος, σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι στις πρώτες μέρες της έρευνας του FBI σχετικά με το αν υπήρξε ρωσική ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016, του ζητήθηκε να φορέσει κοριό, αναφέρει το Associated Press.

Ο Παπαδόπουλος είπε ότι του ζητήθηκε να ηχογραφήσει τις συζητήσεις του με καθηγητή που του είχε μεταφέρει ότι οι Ρώσοι είχαν πληροφορίες για τη Χίλαρι Κλίντον.

Όπως αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του «Deep State Target», του οποίου αποσπάσματα προδημοσιεύθηκαν στην «Κ», ο Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Τζόζεφ Μίσφουντ, ο εν λόγω καθηγητής, του γνώρισε την ανιψιά του, την οποία παρουσίασε ως ανιψιά του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Ελληνας ομογενής ήταν ο πρώτος από πέντε συμβούλους του Τραμπ, που ομολόγησε την ενοχή του και συμφώνησε να συνεργαστεί με τις αρχές, βοηθώντας στο πρόσφατα δημοσιευθέν πόρισμα Μάλερ, σύμφωνα με το οποίο δεν υπάρχουν στοιχεία, τα οποία να αποδεικνύουν συνεργασία μελών της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ και της ρωσικής κυβέρνησης.

Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ είχε δηλώσει σε, κεκλεισμένων των θυρών, εξέτασή του από επιτροπή της αμερικανικής Βουλής τον περασμένο Οκτώβριο, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιεύθηκε σήμερα, ότι είχε απορρίψει την πρόταση του FBI.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή