Βιογραφία Μπάρμπαρα Μπους: Προσωποποίηση της απληστίας ο Τραμπ

Βιογραφία Μπάρμπαρα Μπους: Προσωποποίηση της απληστίας ο Τραμπ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάρμπαρα Μπους, πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, «κατηγορούσε» τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανακοπή, που σύμφωνα με εκείνη υπέστη τον Ιούνιο του 2016, όπως προκύπτει από την προδημοσίευση του βιβλίου της στην USA Today.

Η Μπους είχε χρόνια προβλήματα στην καρδιά και το άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας αναφέρει ότι «τεχνικά» αυτό που υπέστη η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, δεν ήταν ανακοπή.

Η αρθρογράφος του USA Today, Σούζαν Πέιτζ, πέρασε μαζί με την Μπους τους τελευταίους 6 μήνες της ζωής της γράφοντας την βιογραφία της.

Η προεκλογική εκστρατεία του Τζεμπ Μπους, φαίνεται ότι στρέσαρε ιδιαίτερα την Μπους με αποτέλεσμα ο Τζεμπ μετά την ήττα του από τον Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2016, που στεναχώρησε ιδιαίτερα την μητέρα του, να της πει: «Μαμά, μην ανησυχείς για πράγματα, για τα οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς βλέπει την «εποχή Τραμπ», είχε δηλώσει πώς «δεν θέλει να το σκέφτεται», ενώ στην ερώτηση αν θεωρούσε ακόμα τον εαυτό της Ρεπουμπλικάνο, είχε απαντήσει «μάλλον όχι».

Όπως αναφέρει το άρθρο της USA Today, η Μπους θεωρούσε πιο πιθανό ο Τζεμπ να γίνει πρόεδρος, καθώς ήταν ο «σοβαρός γιος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η πρώην Πρώτη Κυρία ασκούσε κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ από την δεκαετία του 1990, καθώς τον είχε χαρακτηρίσει «την προσωποποίηση της απληστίας» για την δεκαετία του 1980.

H Μπάρμαρα Μπους έφυγε από την ζωή τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 92 ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή