Σε δυστύχημα στις ΗΠΑ σκοτώθηκαν τα μέλη της βρετανικής μπάντας «Her’s»

Σε δυστύχημα στις ΗΠΑ σκοτώθηκαν τα μέλη της βρετανικής μπάντας «Her’s»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχαίο σκοτώθηκαν και τα δύο μέλη της βρετανικής μουσικής μπάντας από τη Λίβερπουλ «Her's» μαζί με τον ατζέντη τους καθώς ταξίδευαν προς την Καλιφόρνια στο περιθώριο περιοδείας τους στις ΗΠΑ.

Οπως ανακοίνωσε η δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος, «ο 24χρονος Stephen Fitzpatrick, ο 25χρονος Audun Laading και ο μάνατζέρ τους Trevor Engelbrektson σκοτώθηκαν ενώ  ταξίδευαν για τη συναυλία τους στη Σάντα Ανα της Καλιφόρνια. Επρόκειτο για το πιο αγαπημένο ανερχόμενο συγκρότημα στο Ηνωμένο Βασίλειο».

H δισκογραφική εταιρεία «Heist Or Hit» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Η ενέργεια και το ταλέντο τους είχαν αφήσει το στίγμα τους στην εταιρεία μας. Ηταν εγκάρδιοι, ευγενείς και αστείοι», πρόσθεσε η δισκογραφική

Υπό διερεύνηση έχουν τεθεί τα αίτια της θανάσιμης συντριβής από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει την ταυτότητα των τεσσάρων ανθρώπων που σκοτώθηκαν.

Καθώς όλα τα στοιχεία έχουν χαθεί στην πυρκαγιά που ξέσπασε μετά την σύγκρουση, εκπρόσωπος των δυνάμεων ασφαλείας, δήλωσε ότι η διάθεση πληροφοριών και στοιχείων θα καθυστερήσει. 

Οι πρώην φοιτητές του Ινστιτούτου Ερμηνευτικών Τεχνών του Λίβερπουλ (LIPA) είχαν εμφανιστεί στο Φοίνιξ της Αριζόνα την Τρίτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή