Καταγγελία για βιασμό σε βάρος του Πορζίνγκις

Καταγγελία για βιασμό σε βάρος του Πορζίνγκις

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωπος με μια βαριά κατηγορία είναι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, καθώς μια γυναίκα κατήγγειλε πως πέρσι τη βίασε στη Νέα Υόρκη. Το φερόμενο ως θύμα ανέφερε πως περίμενε για πάνω από έναν χρόνο για να καταγγείλει το συμβάν, καθώς συζητούσε με την πλευρά του πρώην παίκτη των Νικς και νυν των Μάβερικς να λάβει 68.000 δολάρια, προκειμένου να μείνει σιωπηλή.

Ο δικηγόρος του Λετονού φόργουορντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε πως η πλευρά του πελάτη του έχει ήδη απευθυνθεί στις αρχές, καθώς η καταγγέλλουσα τον εκβίαζε για να κερδίσει χρήματα. Μάλιστα τόνισε πως ενήμερο για την υπόθεση είναι και το ΝΒΑ, ενώ απέφυγε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, καθώς οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έγινε στις 7 Φεβρουαρίου του 2018, σε ένα κτίριο της Νέας Υόρκης, όπου διέμενε ο Λετονός σούπερ σταρ. Η ίδια ανέφερε πως κατοικούσε στο ίδιο κτίριο και είχε αποδεχτεί την πρόσκληση του παίκτη στο διαμέρισμά του.

Πλήρη γνώση για την υπόθεση έχουν και οι Μάβερικς, καθώς έλαβαν σχετική ενημέρωση πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορζίνγκις με ανταλλαγή. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, δεν θέλησε να πει το παραμικρό, καθώς υπάρχει οδηγία να μην γίνει καμία τοποθέτηση πριν η υπόθεση διαλευκανθεί από τις αρχές.

Πηγή: sport-fm

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή