To παράπονο του Χαβιέ Μπαρδέμ: «Οι Ισπανοί δεν με ζητούν για ταινίες»

To παράπονο του Χαβιέ Μπαρδέμ: «Οι Ισπανοί δεν με ζητούν για ταινίες»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παράπονό του που δεν έχει περισσότερες προτάσεις για να κάνει ταινίες στην Ισπανία, εξέφρασε στο περιθώριο του φεστιβάλ ισπανικού κινηματογράφου της Νάντης, στη δυτική Γαλλία, ο διάσημος ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ

«Εργάζομαι λιγότερο στην Ισπανία απ’ όσο θα ήθελα. Δεν μου γίνονται προτάσεις γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ζω στο εξωτερικό ή ότι αμείβομαι με αστρονομικά ποσά, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», δήλωσε ο Μπαρδέμ και εξήγησε πώς τα λεφτά δεν είναι πάντα το πρόβλημα.

«Αν είναι μια ταινία στην οποία υπάρχουν χρήματα, θα προσπαθήσω να πάρω την αμοιβή μου, διαφορετικά θα βρεθεί μια άλλη φόρμουλα. Προσαρμόζομαι! », είπε ο ηθοποιός που κατοικεί σε προάστιο της Μαδρίτης με τη σύζυγό του Πενέλοπε Κρουζ και τα δύο τους παιδιά.

Ο Μπαρδέμ την 1η Μαρτίου συμπλήρωσε τα 50 του χρόνια και παίζει εξίσου καλά σε ταινίες ευρωπαίων σκηνοθετών όπως και σε εμπορικές χολιγουντιανές, σαν τους «Πειρατές της Καραϊβικής, η εκδίκηση του Σαλαζάρ» (2017).

Ο ηθοποιός, που άρχισε την καριέρα του στην Ισπανία τη δεκαετία του 1990, με τους σκηνοθέτες Μπίγκας Λούνα και Πέδρο Αλμοδόβαρ, μετέχει τώρα στα γυρίσματα της αμερικανικής ταινίας «Dune» του Ντενί Βιλνέβ. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή