Πανευτυχής επιβάτης πέταξε μόνος του σε ένα Boeing με 188 θέσεις

Πανευτυχής επιβάτης πέταξε μόνος του σε ένα Boeing με 188 θέσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσο συχνά συμβαίνει να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο σου και να διαπιστώσεις ότι είσαι ο μοναδικός επιβάτης; Πιθανότατα ποτέ. Αυτό όμως συνέβη πριν λίγες μέρες σε έναν Λιθουανό, ο οποίος ο οποίος πετούσε από το Βίλνιους στο Μπέργκαμο και έζησε μία μοναδική εμπειρία.

Ο νεαρός άνδρας επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για διαπίστωσε έκπληκτος ότι ήταν ο μοναδικός επιβάτης σε ένα Boeing 737-800,  το οποίο έχει χωρητικότητα 188 θέσεων.

Για τις επόμενες δυόμιση ώρες που διήρκεσε η πτήση, ο Σκιρμαντάς Στριμάϊτης είχε όλο το αεροπλάνο στη διάθεση του και απόλαυσε την αποκλειστική φροντίδα των αεροσυνοδών.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος στο ΑΡ, «η πτήση ήταν μία εμπειρία που τη ζεις μονάχα μια φορά στη ζωή σου».

Όσο για τον λόγο αυτής της απίστευτης σύμπτωσης; Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Novaturas εξήγησε  ότι είχε ναυλώσει το αεροπλάνο για την πτήση επιστροφής ενός γκρουπ  από την Ιταλία και για να αποφύγει να πετάξει άδειο, πούλησε εισιτήρια μίας διαδρομής – προς την Ιταλία. Μόνο ένα άτομο αγόρασε εισιτήριο… .

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή