Ηρωας σε δημοφιλές video game ο υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου

Ηρωας σε δημοφιλές video game ο υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα διαδικτυακό video game που κυκλοφόρησε την Τετάρτη και σχετίζεται με τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, έχει γίνει ανάρπαστο στην Τουρκία, όπου έως σήμερα έχει παιχτεί 200.000 φορές.

Στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί ως χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων ο υποψήφιος δήμαρχος και αντίπαλος του Ερντογάν, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος δίνει σκληρή μάχη για να αναλάβει καθήκοντα έπειτα από έναν άκρως αμφίρροπο εκλογικό αγώνα.

Στο online παιχνίδ Mazbata (η θητεία στα τουρκικά), ο παίχτης χειρίζεται ένα κινούμενο ανθρωπάκι με το πρόσωπο του Ιμάμογλου, που προσπαθεί να συγκεντρώσει τις 39 κάλπες και να πετύχει έτσι το στόχο του να γίνει έτσι δήμαρχος. 

Ο χαρακτήρας, που μοιάζει με τον διάσημο Super Mario, πηδάει εμπόδια προκειμένου να συγκεντρώσει ψήφους, και εντέλει να κερδίσει τις εκλογές. «Προτρέπω το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο να κάνει το καθήκον του» λέει ο Ιμάμογλου, μόλις κερδίσει μια κάλπη γεμάτη από ψήφους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή